dilluns, 29 d’octubre de 2012

1a Setmana d'Ocupació a Igualada.

La Unió Empresarial de l'Anoia (UEA) ha pres la interessant iniciativa d'organitzar la Primera Setmana de l'Ocupació a Igualada. Agraeixo a la Pilar Moreno la seva invitació per formar part d'aquestes jornades.

 Aquest és l'enfocament de les Jornades i així ho expliquen des de l'UEA:

El mercat de treball és cada dia més competitiu i la recerca de feina és un procés que requereix un coneixement previ de tots els aspectes que hi intervenen.

En aquest context, la Unió Empresarial de l'Anoia i l'Ajuntament d'Igualada, hem organitzat la 1a. Setmana de l'Ocupació a Igualada, amb l'objectiu de donar a conèixer la situació actual del món laboral i facilitar les eines que t'ajudaran en la recerca de feina i a orientar el teu futur professional, d'acord amb les exigències del mercat laboral.
Durant la Setmana de l'Ocupació, que tindrà lloc del 12 al 16 de novembre, hi haurà un seguit d'actes, conferències, seminaris, tallers i taules rodones, on tractarem tots aquells aspectes que intervenen en el procès de recerca de feina.

Em plau poder intervenir el dia 15 amb una xerrada molt personal. Us explicaré el meu canvi d'orientació professional, inclouent tot allò que de satisfactori m'ha aportat, i també els moments de dificultats. Voldria explicar-vos quins han estat els recursos que personalment m'han estat més útils per avançar en el procés d'establir-me com a freelance i obrir un nou camí laboral en aquest temps de crisi.

També impartiré un taller de coaching on aplicarem algunes eines que acompanyen el procés i l'assoliment d'objectius.

Aquí teniu el tríptic amb les activitats que hi ha programades:
http://www.uea.cat/index.php?md=documents&id=1641&lg=cat

I aquest és l'enllaç per a les inscripcions:
http://www.uea.cat/index.php?md=documents&id=1640&lg=cat

Les places són limitades.