dijous, 30 de gener de 2014

Nous programes per emprenedors a Barcelona Activa. T’interessa o coneixes algú?

A finals del 2013 vam dur a terme la primera edició dels programes “Emprendre sector Construcció” i “Emprendre sector Comerç”, oberts per aquelles persones que estan en un procés d’emprenedoria. 
Els programes són totalment subvencionats, abasten tots els aspectes de l’emprenedoria. Realment són una proposta útil i eficaç per part de Barcelona Activa.
He tingut l’oportunitat de participar en els mòduls formatius d’habilitats directives d'aquests programes. 
Ha estat certament molt interessant i enriquidor per a mi, com a formadora i tutora, veure el procés dels participants. Com alguns dels que entràveu al programa sense tenir excessivament clar el vostre projecte, heu anat construint i solidificant les bases, la imatge, el producte i, molt important, us heu anant creient la viabilitat del vostre projecte i incrementant l’autoconfiança i la determinació. 
Les paraules que definirien l'acompanyament d'aquests processos i l’evolució personal i professional serien “satisfactori” i “entranyable”.
Durant el 2014 aquests programes es reeditaran (consulteu dates per properes edicions). Les places pel programa que comença al febrer estan obertes. Podeu obtenir aquí tota la informació: