dijous, 10 d’abril de 2014

El creixement personal està de moda?

Quan descobreixo articles sobre creixement personal, psicologia, filosofia o espiritualitat en revistes no especialitzades en aquest àmbit (o sigui, revistes de cuina, de moda, de viatges...), es genera en mi un doble sentiment.

D'una banda em causa un cert temor la frivolització d'aquests temes profunds, rotunds, que configuren i acompanyen la nostra trajectòria vital. Sembla que tothom s'atreveix a ficar cullerada. I això, quines conseqüències té? Si hi posem consciència (tant l'escriptor com el lector), podríem dir que qualsevol text ens enriqueix? Potser sí.

D'altra banda i suposo que pel meu caràcter optimista i expansiu, no puc deixar d'alegrar-me. Perquè pressuposo que si les publicacions no relacionades directament amb el sector inclouen texts que mouen als lectors cap a l'autoconeixement, la reflexió, l'obertura, el canvi, la consciència... deu ser perquè aquests temes generen interès. Perquè són útils per millorar les vides de les persones. I també perquè sense dubte és una bona manera de divulgar-los i fer-los presentes en el dia a dia.

Pensava en això arrel de rebre un correu de la Marta Parejo, estudiant de Publicitat i Relacions Públiques a la URL, on m'adjunta aquest link de la prestigiosa revista Harpers Bazaar, 6 ways to be happier. És un text senzill i entenedor amb algunes idees a valorar. A la fi, es tracta de començar per algun lloc i no cal que aquest sigui el propòsit més elevat: només cal que sigui el teu propòsit.

Harpers Bazzar: creixement personal

Gràcies, Marta, per compartir.