diumenge, 7 de juny de 2015

TALLER D'ESTIU. Autoconeixement i relacions: jo i els altres. 4 i 6 d'agost (tarda)


Com no tots marxem de vacances durant la primera setmana d'agost i entre aquells que no marxeu podria haver alguns i algunes de vosaltres amb ganes de fer una mica de treball personal, proposo aquest taller.

Les relacions formen part de la nostra vida. Estem envoltats de persones, treballem amb persones, tenim família, amics i enemics, ens creuem amb persones caminant pel carrer, comprem i venem, seduïm i fem enfadar, interaccionem contínuament amb els altres. Algunes de les nostres relacions són fàcils i agradables, i d'altres ens compliquen la vida i ens fan patir.

En aquest taller abordarem alguns aspectes determinants en la nostra manera de relacionar-nos amb els altres i buscarem camins per flexibilitzar les nostres conductes, i cultivar relacions més sanes, duradores i enriquidores.

Aquestes són algunes de les qüestions que tractarem:
  • Autoconeixement: la pedra filosofal en les relacions
  • Regles per a una comunicació autèntica
  • Com em veig, com em veuen
  • Observant les pròpies maneres de fer: empatia, interpretacions i judicis, ganes de fer-ho diferent, les 3 posicions de PNL.
  • Estils de comunicació (segons Virgínia Satir)
  • Pla d'acció i propòsit: què vull canviar?
COM HO FAREM: taller 99% vivencial. Practicarem diferents exercicis i tècniques, i posarem en comú les experiències i possibles dificultats sorgides durant el taller. Finalitzarem concretant en un propòsit individual, per tal de poder integrar a la vida quotidiana els aprenentatges del taller.

Dies: 4 i 6 d'agost
Lloc: Londres, 54. de 17h a 21h.
Imparteix: Mònica Lapeyra. Psicòloga, màster en ludoformació, màster en PNL, coaching, monitora de Txikung i risoterapeuta.

Inscripcions i informació: monica@iocus.es, 622 627 707

Preu: 75 eur (alumnes, ex-alumes i clients de teràpia, 65 eur)
Reserva de plaça: ingrés al compte de La Caixa 2100 0831 12 02 00749804
Data límit: 28 de juliol.