dilluns, 7 de setembre de 2015

Nous programes subvencionats per a la creació d'emprenedors a Barcelona Activa. Professionals del sector de la Construcció

De cara a l'octubre, nova edició del Programa d'Emprenedoria pel Sector Construcció de Barcelona Activa. 

Com en les anteriors, el programa és totalment subvencionat i està adreçat a professionals del sector de la construcció que cerquin recolzament, en un sentit ampli, per a la posta en marxa d'un projecte professional.

En aquesta nova ocasió, hem revisat i perfeccionat els continguts de les anteriors edicions per tal de fer el programa més efectiu i adaptar-lo en major mesura a les necessitats dels professionals que ens hem anat trobant en les altres edicions. Gràcies pel que hem après de vosaltres!Quan vaig decidir canviar de professió i de sector, i passar de ser una treballadora contractada per una gran empresa com és La Caixa a ser emprenedora i autònoma, hauria agraït un acompanyament com aquest: professionals de diferents àrees  vinculats al sector o a l'empresa, amb experiència contrastada, fent-me un resum dels punts més importants a tenir en compte, oferint-me pautes per enfilar amb més encert el meu camí, o proposant-me pautes per millorar en les meves habilitats directives, comercials, financeres... Penso que és una oportunitat pels qui teniu alguna idea de negoci i ganes de posar-la en marxa.

La sessió informativa sobre el programa formatiu tindrà lloc Dijous 8 d'octubre de 10h a 12h a la seu del COAC Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya.

Per inscriure't a la sessió informativa o per més informacióPrograma Emprenedors Barcelona Activa SECTOR CONSTRUCCIÓ