dijous, 28 de gener de 2016

NOUS PROGRAMES SUBVENCIONATS BcnACTIVA: emprenedors Construcció i Idees madures

De nou i amb l'inici d'any, apostem per una altra edició dels programes d'Emprenedoria a Barcelona Activa.
Ja són molts els emprenedors que han passat pels diversos programes, i moltes les experiències vitals interessants i enriquidores que he pogut observar i acompanyar al llarg d'aquestes 8 edicions.
I molts els que, en diversos sentits, han madurat el seu projecte i l'han dut a terme. De vegades, reforçant-lo. De vegades, capgirant-lo totalment. D'altres, també, decidint que volien fer una altra cosa. Tot és vàlid i mostra diferents formes d'abordar les decisions.

Clickeu aquí per més informació del Programa Emprenedoria SECTOR CONSTRUCCIÓ 

I aquest cop, novetat: enceto col·laboració amb el programa per Emprenedors d'Idees Madures. Tot un repte, tenint en compte que aquest any en faig 50! Si tens 45 anys o més i vols engegar el teu propi projecte, fes una ullada.

Clickeu aquí per més informació del PROGRAMA IDEES MADURES 

Donat el caràcter TOTALMENT SUBVENCIONAT dels programes, la seva utilitat, el seu nivell de consolidació després del llarg temps des que es dediquen els professionals de BcnActiva al treball, cura i desenvolupament dels emprenedors i l'elevada qualitat de les formacions, us animo a fer difusió entre aquells a qui creieu que pot ser interessar.

Gràcies!