dilluns, 3 d’abril de 2017

Què farem a les Vacances en Cos i Ànima? Descripció d'activitats

Seguim avançant en la construcció de la setmana de Vacances en cos i ànima.

Alguns de vosaltres ens heu demanat informació sobre què consisteix cadascuna de les activitats que proposem.

Així doncs, fem un petit resum de cada una, són les següents:

  • Risoteràpia: la Risoteràpia és una eina lúdica i terapèutica que utilitza diferents tècniques per
    tal d'induir el riure genuí: expressió corporal, jocs, música, dansa, massatges, visualitzacions, exercicis de respiració... Totes aquestes pràctiques ens aporten múltiples i saludables beneficis tant a nivell físic com psicològic. Si vols llegir més sobre els beneficis de la Risoteràpia...
  • PNL (Programació Neurolingüística): la PNL és un camí d'exploració de l'ésser humà, acompanyat de tècniques per passar a l'acció per canviar les coses que no ens agraden. La finalitat de tot plegat és estar millor en la Vida, ser més feliç. Si vols llegir més sobre la PNL...
  • Mindfulness i meditació: el Mindfulness és la pràctica de prestar atenció plena a allò que ens
    envolta, amb acceptació, de manera intencional i sense judici. La seva pràctica proporciona múltiples beneficis a nivell mental, emocional i físic. Per això et proposem durant aquesta setmana alguns espais per practicar-lo i aprendre-ho. Sense dubte té molta relació amb la Meditació, i si vols saber més sobre aquesta, pots llegir aquest article i fer una ullada als textos per acompanyar les teves pràctiques meditatives que ens proposen des de Soronells.
  • Moviment expressiu: el moviment expressiu, basat en el mètode psicocorporal de Río ABierto, és un mètode d'Autoconeixement a través de la dansa i el moviment corporal, on la creativitat i l'expressió s'uneixen per donar pas a la vitalitat i al benestar.
El treball que realitzarem durant tota la setmana tindrà com a fil conductor els centres d'energia o chackres. Cada dia estarà destinat a treballar un o dos d'aquests centres, que mobilitzarem a través del treball corporal i que després elaborarem amb l'ajuda de les altres tècniques.

Si us queda algun dubte, ens podeu trucar o escriure, estarem contentes de resoldre'ls:

  • per telèfon: Gemma Massoni: 630 46 46 24
  • per correu electrònic: Mònica Lapeyra, monica@iocus.es