dimarts, 5 de setembre de 2017

Formació en Intel·ligència Emocional i Psicologia Positiva a l'Institut Gestalt

Nova proposta per a finals d'any: la Formació en Intel·ligència Emocional i Psicologia Positiva.

Aquesta proposta és un recull intensiu i profund de diferents enfocaments des dels que es treballa la Intel·ligència Emocional en l'actualitat, posant èmfasi en la Psicologia Positiva.

És el resultat del treball en equip desenvolupat per la Montse Cascalló, la Marga del Olmo, la Pilar Insua i jo mateixa, una construcció entusiasta i enriquidora d'aquest curs novedós i que estem segures generarà impacte en aquells que us inscriviu.

Hem dissenyat aquesta formació pensant en professionals i no-professionals del món de l'acompanyament i l'ajuda que desitgen desenvolupar la seva Intel·ligència Emocional, per a liderar la seva vida i prendre decisions adequades. Tot això ho farem viatjant i descobrint els beneficis que la Psicologia Positiva i l'Optimisme intel·ligent aporten al benestar, la salut i les relacions.


I com ho farem? Doncs a través de diverses metodologies experiencials i vivencials amb les que t'acompanyarem a prendre consciència del teu món emocional i al descobriment de l'ús intel·ligent de les emocions.

I llavors, què obtindràs? Des de la suma de la nova consciència i un grapat d'eines amb les que podràs prendre decisions i observaràs l'impacte positiu sobre els altres, sobre l'entorn i, és clar, sobre tu. Et sorprendrà el potencial de les emociones positives i l'optimisme intel·ligent. I per a que realment et sigui útil, obrirem espais per a l'aplicació efectiva dels recursos i coneixements assolits durant el curs.

Per a obtenir tota la informació:

Institut Gestalt. Formació en Intel·ligència Emocional i Psicologia Positiva

La conferència de presentació serà el dia 4 d'octubre a les 20h a l'Institut Gestalt, carrer Verdi, 94.