dilluns, 11 de desembre de 2017

Finalitzar l'any aprenent: Comunicació No Violenta, Centre Violeta (Cubelles).

Si ets conscient que la violència no es transmet només amb fets, sinó que la nostra comunicació diària pot contenir de manera vetllada o explícita diferents missatges violents, potser t'interessi aquest curs que oferim en col·laboració amb el Centre Violeta de Cubelles. El curs és gratuït, com la majoria d'activitats que ofereix aquest interessant centre de recursos per dones.

La Comunicació No Violenta és un model de comunicació que parteix del treball de Marshall Rosenberg, i es basa en la idea que el comportament humà té la capacitat de compassió, i que respon de manera violenta  només quan no sap fer-ho d'una manera més efectiva. En aquest sentit coincideix amb la  PNL o Programació Neurolingüística, que també ens proposa en les seves presuposicions bàsiques que "Cada persona en cada moment actua segons la millor conducta que té disponible en cada moment en el seu catàleg de conductes".

Aprendràs un model útil, senzill i aplicable a partir del primer moment, i també una manera més oberta d'entendre la comunicació i les persones.

Trobareu tota la informació i com inscriure't al següent enllaç: Curs de Comunicació No Violenta.

Les places són limitades, afanya't si t'interessa.