dilluns, 29 d’octubre de 2018

Celebra la vida... sense excusa!

Els que em coneixeu sabeu que aquesta és una frase molt meva:


Aprofitem totes les oportunitats que la vida ens ofereixi de celebrar el què sigui. 
No deixem passar ni una!

I ho dic des del cor, i amb un gran somriure, i amb el convenciment que aquest hàbit, el de la celebració, aporta alegria a les nostres vides.

Entenc per celebració qualsevol petit acte d'agraïment amb els regals de cada dia. No parlo d'una gran festa, ni tan sols de la necessitat que des de fora sigui visible el nostre ritual intern de celebració. Que no vull dir que no hagi de ser sempre així, que també podem muntar un gran sarau i convidar a moltes amigues i amics i celebrar plegats i festivament el què calgui. Vull dir que ambdúes formes de celebració, externa i interna, són complementàries i enriquidores.

Quan celebres de cor, sigui de la manera que sigui, generes endorfines, conegudes com els neurotransmissors de la felicitat. Les endorfines aporten benestar i entre d'altres, també ens ajuden a dormir millor. I si sents benestar, alegria i dormim millor, estàs en un estat intern facilitador per aconseguir els teus objectius, els teus anhels.

Ahir escoltava aquesta cançó de Macaco. Comença amb la veu en off d'Eduard Punset, el genial científic divulgador i feliç, explicant això de les endorfines... bona combinació, ciència i música!

Et deixo l'enllaç a la cançó: Brindo por tí (Macaco)

No deixis de celebrar. Omple el teu cos d'endorfines. Sigues feliç...