dimarts, 2 d’abril de 2013

Novetat editorial: "Jefes: aprenda a conocerlos y gane su confianza", de Xavier Guix

El Xavier Guix, escriptor i psicòleg, té l'habilitat d'escriure i abordar temes "de sempre", gastats i ben amanits, des d'una perspectiva nova, fresca i sovint sobtant i, per tant, d'obrir portes i finestres. Aquest nou llibre, Jefes: aprenda a conocerlos y gane su confianza, és un exemple d'aquesta gran habilitat.

I com ho fa en aquest volum? En paraules del mateix autor, Creo que es un libro interesante porque hasta ahora no se había tratado este tema de los jefes des de la perspectiva de sus colaboradores y de las creencias que se generan entre ambos. El libro también contiene reflexiones sobre el contexto actual y una última parte en la que propongo un camino hacia las empresas con corazón.

L'observació, detecció i possible modificació de les creences que sovint ens limiten és un dels abordatges que proposa la PNL per tal d'acompanyar els nostres processos de canvi i millora i l'assoliment dels nostres objectius.

La presa de consciència de les pròpies creences i del poder que adquireixen a la nostra vida és un pas important en l'alliberament del nostre potencial, i també en el camí cap a trobar-nos amb nosaltres mateixos.

Aquest llibre tracta algunes creences generades en l'entorn laboral i específicament les relacionades amb les relacions de poder a les empreses i organitzacions.