dilluns, 28 d’abril de 2014

Flors de Bach: sentit, evolució i bibliografia.

Els que feme provat els Essències florals del Dr Edward Bach per facilitar-nos la gestió emocional i física en algun Moment delicat de les Nostres vinyes, sabem que, tal i com DIU Ricardo Orozco, metge i expert de referència en el SEU Coneixement i aplicación, " no són placebo ".

El Dr Bach va descobrir que AIXÍ com hi ha algunes plantes que tinença propietats curatives, Existeix 1 grup d'elles que tinença propietats d ' ordre superior  i posseeixen 1 veritable poder curatiu paper Nostre Organisme. Tenia una gran Sensibilitat i 1 grau de Connexió extrem Amb la Natura, i AIXÒ el va fermentació seleccionar aquelles petites plantes que són capaços de generar ESTATS anímics i Mentals positius , con el consegüent Efecte sanador que aquests ESTATS positius provoquin a la nostra salut física.

Les flors de Bach permeten infinitat de combinacions entre les 38 Essències que els composen, de manera que obtenim una fórmula específica per a cada persona en cada Moment, és el mes Personalitzat dels tractaments que connecta. Són 01:00 Tractament natural i sense cap mena de contrainidicacions. Des que el Dr Bach va definir els primeres Definicions, el SEU Coneixement i aplicación ha evolucionat de manera exponencial.

Treballo i formule flors de Bach ALS meus Clients perque he vis i he viscut sorprenents Canvis a l'Evolució de les persones Despres de Prendre-els durant una breu temporada. Em sembla una manera Molt acurada i atenta de voltar l'equilibri emocional.

Si voleu més informació al respecte, en aquest video el MATEIX Ricardo Orozco us explica l'Evolució d'acord amb la bibliografia i experts que s'han dedicat a Seu estudi:

http://www.ricardoorozco.com/index.php?option=com_content&view=article&id=59&Itemid=224