dimarts, 23 de maig del 2017

Vacances amb Cos i Ànima. L'entorn

Aquests dies hem estat treballant in situ a Soronells, el lloc que ens farà de casa i espai de treball i de vacances durant la setmana de Vacances en Cos i Anima. Et puc assegurar que l'experiència és encisadora i que no cal fer res per entrar en un estat natural de relaxació i connexió amb tu mateix. Certament, l'entorn ho fa fàcil i suau!

 La Masia Soronells està allunyada d'Espinelves i de Sant Hilari, les dues poblacions que l'envolten.

Donem importància al fet que estigui aïllada. Sí, és important... Perquè el dia a dia de la majoria de nosaltres és ple d'estímuls externs que faciliten la desconnexió personal. Hi ha estudis que diuen que una persona en l'actualitat en un dia, o una edició del New York Times, porta tanta informació com la que rebia una persona de l'Edat Mitjana en tota la seva vida... L'estrès treu el cap fàcilment en aquestes circumstàncies.

L'absència de televisió, la limitació de cobertura pel mòbil i d'Internet (restringida a algunes zones de la casa) et portarà a deixar anar les tensions... connectar amb el teu ritme vital... i veure aquest camí natural com a alliberador i divertit!


Ja hem obert les inscripcions de places. Si vols reservar la teva, escriu-me un correu a monica@iocus.es.